Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet

Inte behörig att söka? Om du inte är behörig att söka till ett nationellt program erbjuds du att delta i något av dem fem introduktionsprogram som finns, anpassat efter dina behov.

Målet med introduktionsprogrammet är att du ska kunna börja på ett nationellt program eller att du ska bli rustad för att söka ett arbete. Din introduktion kan också ha som mål att du ska kunna söka någon annan utbildning. Varje elev är med och utformar sin egen individuella studieplan som ligger till grund för utbildningen och normalt läser man på heltid. Vissa introduktionsprogram kan du söka medan andra erbjuds till den som har behovet.
Läs mer om Introduktionsprogrammet under fliken Fakta.

Just nu

27 mars
Tyck till om hemsidan!
Har du tips på förbättringar? Hör av dig: 0240-865 46

Bloggen

22 februari
Jobb- & Studiemässa!

Den 15 mars kl. 10-15 anordnas en jobb- och studiemässa i Folkets Hus i Ludvika.

Söker du jobb eller funderar på att plugga vidare?
Då ska du ta chansen att träffa arbetsgivare, universitet, högskolor och yrkeshögskolor för att få massor av information.

I år är Dalarnas YH-anordnare på plats och berättar om en mängd utbildningar bl.a. CNC tekniker, Tandsköterska, Spelutvecklare, Drift- och fastighetstekniker, Trafiklärare  IT-infrastrukturspecialist, Fjäll- och äventyrssledare, Bergarbetare, Kökschet och mycket mer.

På plats som utställare finns även många lokala arbetsgivare.

 

Theres Hedman

Läs mer ›