Restaurang- och livsmedelsutbildning

Restaurang- och livsmedelsutbildning

Det här är utbildningen för dig som vill arbeta inom restaurangbranschen eller med livsmedel. 

Du får grundläggande och fördjupade kunskaper i matlagning, hygien och näringslära, service och bemötande. För dig som har lång arbetslivserfarenhet finns möjlighet att validera dina kunskaper. Du kan starta utbildningen på din nivå.

Restaurang- och livsmedelsutbildning
Hygien 100 poäng
Livsmedels- och näringskunskap 100 poäng
Matlagning 1 100 poäng
Matlagning 2 200 poäng
Matlagning 3 200 poäng
Matlagning 4 200 poäng
Matlagning specialisering (husmanskost) 100 poäng
Matlagning specialisering (internationell mat) 100 poäng
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel 100 poäng
Specialkoster 100 poäng
Mat och dryck i kombination 100 poäng
Servering 1 100 poäng
Service och bemötande 1 100 poäng

Behörighetskrav: svenska på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper.

Kurskostnad: Läromedel

Lokal: Smeden i Smedjebacken

Studiestöd: Kontakta CSN 0771-27 60 00 för information om studiemedel.

InformationKontakta ossAnsökan