Schema

Schema

Schemat på vuxenutbildningen är komplext. Det är många saker att ta hänsyn till eftersom våra studerande inte går i klasser och vi lärare undervisar även på ungdomsgymnasiet. Vi har också inlånade lärare från ungdomsgymnasiet.

Vår ambition är att skapa det bästa schemat som passar bra för de flesta. Ibland blir det dock krockar. Prata då med dina lärare om vilken lösning som är den bästa. 

Schemat
Schemat är preliminärt. Det kan komma att bli ändringar. Det är viktigt att du kontrollerar ditt schema i samband med skolstarten. Under terminens gång så meddelas förändringar i schemat på Vklass.
 
På grund av Covid -19 så kommer de grundläggande och gymnaisala kurserna att ske genom fjärr- och distans till att börja med. En del av kurserna kommer att ha på plats lektioner vid vissa tillfällen. Mer information får du av din lärare på den obligatoriska kursintroduktionen.
 
Schemat hittar du här:
 
 
Som vuxen har man oftast andra saker som ska kombineras med studier. Det kan vara familj, jobb och andra aktiviteter. Det är därför bra att snabbt få en bra överblick över hur din vardag kommer att se ut under dina studier. Ta hjälp av ett tomt schema för att få en bra översikt över din vecka. Du hittar ett tomt schema här.
 
Provtider
Vi har just nu inga gemensamma provtider. Du får information från din lärare.