Smedenskolans restaurang
Smedenskolans restaurang
Meny v. 49 (med reservation för förändringar)
Tisdag
Förrätt: Heta räkor med smaker av Asien
Varmrätt 1: Grillad majskyckling med västerbottenost bakelse samt dragonsky
Varmrätt 2: Marinerad flankstek serveras med potatisgratäng
Dessert: Chokladkaka med apelsinglass
Onsdag
Förrätt: Caesarsallad med kyckling & bacon
Varmrätt 1: Gräddbakad lax med kål, lök & mandel
Varmrätt 2: Biffstek med lök & stekt potatis
Dessert: Belgiska våfflor med Vaniljglass & sylt
Torsdag
Förrätt: Créps med svampstuvning
Varmrätt 1: Fisktimbal fylld med laxfärs
Varmrätt 2: Oxfilémedaljonger serveras med pepparsås
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Fredag
Förrätt: Svamprisotto med gremolata
Varmrätt 1: Fisksauté med handskalade räkor
Varmrätt 2: Köttbullar med mos och gräddsås, rårörda lingon samt inlagd gurka
Dessert: “ Gottebuffé “
Förrätt - Kycklingsallad
Varmrätt - Kokt lax med hollandaisesås
Lammstek med sås och grönsaker
Efterrätt - Varm ananas med nötgrädde