Engelska med eLab

Engelska med eLab

VBU är stolta över att nu kunna erbjuda sina studenter möjligheten att studera engelska med hjälp av världens mest avancerade onlineskola. Verkar det intressant? Tala med din lärare.
 

I partnerskap med EF (Education First), introducerar VBU så kallad blended learning i våra engelskakurser. Blended learning för in datorer i klassrummet i en mix där en onlineskola integreras med klassrumsundervisningen. Detta för att du som elev ska få maximal effekt av din engelskutbildning. Via datorn får du som elev tillgång till EFs onlineskola där du genom interaktiva lektioner har möjlighet att kommunicera med studenter från hela världen. Med ett nyskapande och spännande innehåll av videos och interaktiva övningar hjälper onlineskolan dig att effektivt fokusera på de områden som du vill förbättra, allt i din egen takt och på de tider det passar dig bäst. Kunskaperna du tillägnar dig online får du sedan möjligheter att praktisera ”live” tillsammans med din lärare och klasskompisar i klassrummet och i engagerande projekt.

VBU är en av de första skolorna i världen, och den enda i Dalarna, som erbjuder denna nya revolutionerande metodik inom sin engelskutbildning.