Vi presenterar Årets UF-företag i Ludvika: Goda Mål UF från VBU!

10 februari
Vi presenterar Årets UF-företag i Ludvika: Goda Mål UF från VBU!

Årets UF-företag i Ludvika 2020/21 slutade idag genom företagspresentationer och intervjuer med  de 10 finalisterna. Den första och tredje platsen i lokala tävlingen gick till VBU!

Stort grattis till Lovisa, Klara och Hanna (alla EK18) i Goda Mål UF till segern och till Elias, Kalle, Daniel och Jonas (alla EK18) i Gårdslådan UF för tredje platsen i Årets UF-företag i Ludvika - därmed direktkvalificerade de sig till Årets UF i Dalarna. Sist men inte minst grattis till Concrete UF från HA18 som fick Wild Card.

Goda Mål UF erbjuder en kokbok med Leksand IF-spelarnas bästa recept som passar alla. Förutom en inblick i spelarnas kök kommer man också få ta del av exklusiva intervjuer och tips för att lyckas; både inom hockeyn och i det privata. Å andra sidan samlar Gårdslådan UF ihop olika lokala delikatesser som sedan säljs i en trälåda gjord av återvunna lastpallar, stilrent och rustikt, medan Concrete UF erbjuder unika närproducerade dalahästar i betong. De riktar sig till den stilmedvetna konsumenten med krav på kvalitét och design.

Juryn lyfte speciellt  fram Goda Mål UF, eftersom de imponerade på alla 11 medlemmar av juryn och var ett steg bättre än alla andra. ”Vi är väldigt glada och stolta över oss. Det känns jättebra att vårt hårda arbete lönar sig och ger resultat. Vi alla brinner verkligen för det företaget och jag tror de syns. Nu får vi hålla tummarna att vi tar oss ännu längre. Vi satsar på att vinna DM!” berättar Lovisa, Klara och Hanna. Vi kan bara lägga till: Sky is the limit! Vilka duktiga elever vi har på VBU!