UF-företag presenterades på företagsfrukost!

01 februari
UF-företag presenterades på företagsfrukost!

En gång per månad anordnar Ludvika kommun frukostmöten där företagare, representanter för kommunen och andra organisationer möts och utbyter information. Februarifrukosten organiserades i morse på Kajkrogen som var fylld med kommunens företag och föreningar. Två av dem var våra duktiga elever från Handels- och Ekonomiprogrammet som redan driver företag som går bra.

”Vi fick hålla föredrag och sprida vårt företag något ytterligare. Mycket fin feedback fick vi och nu hoppas vi på att nya kunder hör av sig i intresse av vår marknadsföring!” berättar Ebba och Elsa (både EK16) från NXTLVL, som är ett UF som vill bevara Ludvika kommuns lokala företag genom att sälja olika sorters marknadsföring.

Dessutom presenterades Vanja och Emilia (både HA16) från Creative Cup UF: ”Creative Cup UF säljer egendesignade termosmuggar där ni väljer motivet och vi sköter tryck och montering. Vi känner oss jätte inspirerade efter företagsfrukosten i morse och vi ser redan fram emot Årets UF-företag i Gallerian nästa vecka. Att kommunicera med våra kunder är det mest spännande i vårt jobb.”

Och vi är så stolta över våra duktiga tjejer och deras lärare! Bra jobbat!