Sista skoldagen för studenterna – sista stipendierna, nu på HA- och SA-programmet

09 juni
Sista skoldagen för studenterna – sista stipendierna, nu på HA- och SA-programmet

I fredags var sista skoldagen för studenterna, men också ett bra tillfälle för att dela ut sista stipendierna till våra treor på HA- och SA-programmet, för goda insatser under sina tre år på programmet och för att ha varit ett föredöme för andra elever.

”Årets stipendiater har agerat professionellt såväl i skolan som ute på APL, varit en god kamrat samt nått fina studieresultat. Med en fast beslutsamhet att klara skolan och nå en yrkesexamen har dessa två kämpat och har nu nått sina mål. Vi är glada att kalla dem för HA-ambassadörer,” motiverar HA:s arbetslag sitt beslut för att dela ut stipendier till Naima Ise och Mali Suleymani. Båda fick presentkort från Unika Ludvika och köpmannaföreningen. Dessutom fick Mali också en Rotarys ledarskapsutbildning.

”Elever har uppfyllt nedanstående krav: tagit ett stort eget ansvar för sina studier, visat en god kunskapsutveckling under gymnasietiden, uppnått goda studieresultat i flera kurser och haft ett gott förhållande till övriga elever och skolpersonal,” förklarar SA:s arbetslag sitt beslut om stipendiater Victoria Hellgren, Aurora Micali och Thea Blomquist. Stipendiet är ett litteraturstipendium inför framtida studier.

Grattis till våra duktiga studenter: Naima, Mali, Victoria, Aurora och Thea! Lycka till i framtiden och gör det ni tror på och vill göra i livet!