Läsa en yrkesutbildning på vux? 12 november - sista ansökningsdag!

29 oktober
Läsa en yrkesutbildning på vux? 12 november - sista ansökningsdag!

På vuxenutbildningen här på VBU så har vi sex stycken yrkesutbildningar. Till våren startar en grupp inom restaurang- och livsmedelsutbildningen, en grupp inom byggutbildningen, en grupp inom barnskötarutbildningen och en grupp inom vård- och omsorgsutbildningen. 

Vill du arbeta inom restaurangbranschen eller med livsmedel? Då är Restaurang- och livsmedelsutbildningen ett bra val för dig.  Eller vill du arbeta  som snickare? Välj Byggutbildningen då! Barnskötarutbildningen är en utbildning för dig som vill arbeta med barn i förskoleåldern. Sist men inte minst, om du vill arbeta med människor i behov av hjälp och stöd, välj Vård- och omsorgsutbildningen.

Sista ansökningsdag är 12 november för alla utbildningarna. Du kan ansöka här. För att vara behörig till utbildningarna måste du ha betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå (åk 9/SAS) eller motsvarande. Vid ansökan till Barnskötarutbildningen behöver man bifoga kopia av Utdrag från belastningsregistret samt ifylld hälsokontroll TBC.

Välkommen med din ansökan!